Lørdag 4. mai er det dugnad
Publisert: 28. april 2024
Pølser og brus er fint, men fiskesuppe bygd fra bunnen er flere hakk bedre for de fleste ganer.
Stiller du opp på årets dugnad, får du smake Jonny Ormåsens hjemmelagde fiskesuppe når du har gjort din innsats ved 12:30-tiden. Hvis noen foretrekker pølser, stiller vi med det også.
Men vi tror bestemt at lørdagens kulinariske høydepunkt blir fiskesuppa som styremedlem Jonny Ormåsen har lovt oss. Han har lang yrkeserfaring med storkjøkken og matlaging som hobby.
– Suppa er basert på hjemmelaget redusert kraftbase, krydret og spisset med blant annet chili og hvitløk. Ellers består den av havets råvarer og utvalgte grønnsaker, servert med rundstykker, avslører Jonny som tror været blir så bra at den kan nytes i friluft.
Værvarslet for lørdag 4. mai viser rundt 20 grader og oppholdsvær, så alt ligger til rette for både ytelse og nytelse.
Men først må det altså jobbes. Dugnaden dras i gang klokka 10:00 og varer et par timer. Styret ber alle være ute i tide.
Oppmøte er som vanlig ved styreboden. Styret håper på god oppslutning, og god innsats på fellesområdene.
Vi minner om at privat hagearbeid må vente til etter dugnaden.