Ivar Tanum 2023-0901 Skjermdump II

Varsel om anleggstrafikk i borettslaget

Publisert: 1. september 2023

Fra og med uke 37 og i en tid framover vil du kunne møte en del tyngre kjøretøyer i borettslaget.

 

Uke 37 starter på valgdagen, 11. september, og da starter arbeidet med dreneringsarbeidet ved boligene i Mårstien 71 til 77.

Da er det ikke til å unngå en del anleggstrafikk i Ekornveien og ned til området der det skal graves.

– Kjernetiden vår er fra klokka 7 til 15.30, opplyser prosjektleder Paal Vegar Gulliksen som er jobber for firmaet Ivar Tanum Entreprenør AS.

 

Skilting 

– Vi kommer til å sette ut skilter som varsler at det er anleggstrafikk i området. Dette gjøres i samråd med styret i borettslaget. Ser man underveis at det bør settes ut flere skilter, så løser vi selvsagt dette fortløpende, sier Gulliksen videre.

 

– Snakk med barna

Gulliksen ber alle beboere med barn om å snakke med ungene sine slik at ulykker kan unngås og det blir oversiktlig på området og langs veiene for førerne av lastebiler og gravemaskiner.

– Store maskiner er spennende å se på, men hold god avstand, sier han og ber samtidig om forståelse for at de ansatte tar litt plass og vi lager en del lyd mens arbeidene pågår.

– Vi setter som et krav fra våre gutter at når det rygges med lastebiler, skal det være en mann på bakken som følger med. De vil bli bedt om å utvise ekstra aktsomhet for å ivareta beboernes og deres barns sikkerhet, understreker prosjektlederen.

– Som entreprenør har vi som mål at alle skal føle seg ivaretatt i anleggsperioden, sier Gulliksen.

 

SISTE: Oppstart er nå utsatt et par dag, og arbeidene vil komme i gang onsdag 13. september.